نمایندگان مجلس در طرحی دو فوریتی برای حمایت از سیلزدگان، مشوقهایی برای حمایت از فعالیت استارتآپهای ارائه دهنده سرویس برای مدیریت در شرایط بحران در نظر گرفتند. فیلترینگ ، عدم حمایتهای مالیاتی و نبود بودجه مناسب برای حمایت از استارتاپها در قالب طرحهای بانکی خود در منافات با این این دست طرحهای فوریتی می باشد .
در صحن علنی روز یکشنبه (۱۸ فروردین) مجلس، علیرضا رحیمی، عضو هیأت رئیسه مجلس طرح «حمایت از آسیب دیدگان از سیل و سوانح طبیعی و پیشگیری از مخاطرات طبیعی» را اعلام وصول کرد. یکی از ۱۰ مواد این طرح به حمایت از شرکتهای فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات که ابزارها و برنامههای کاربردی مربوط به هشداردهی هوشمند، مدیریت بحران و کمکرسانی عرضه میکنند، اختصاص یافته است.
امیر ناظمی، رئیس سازمان فناوری و اطلاعات نیز در مورد این طرح برای همکاری با مجلس و حمایت از استارت آپها اعلام آمادگی کرده و به پیوست میگوید: «ضمن اینکه از مجلس بابت توجه به فناوریهای نوین در کاهش آسیبها و خسارات بحرانها و بلایای طبیعی تشکر میکنیم باید اعلام کنم که باعث افتخار است تا هر نوع کمک و همکاری برای کاهش آلام هموطنان داغدار و آسیب دیده از سیل اخیر در کشور را انجام دهیم. قاعدتا فناوری اطلاعات و ارتباطات به تنهایی امکان رفع همه مشکلات و خسارات را ندارد.» او ادامه داد: «البته ما به قدر سهم خود در بهبود مدیریت بحران مشارکت میکنیم.»
با توجه به طرح مذکور دولت و مقایسه این طرح با سایر کشورهای پرورش دهنده نخبگان استارتاپی صرفا میتوان به نمایشی بودن این طرحها بسنده کرد . حال آنکه جامعه استارتاپی در سال 98 با مشکلات عدیده ارزی و نقدی مواجه است عملا طرحهایی از این دست بدون هیچ پشتوانه ای بی فایده می باشد .