هدف مشترک بسیاری از کاربران به جای نقد وب سایت دیوار بیشتر بر محوریت تخریب این شرکت می باشد و تفاوتهای بسیاری بین نقد و تخریب است که متاسفانه در فرهنگ ایرانی معنایی ندارد . لزوم وجود شبکه های اجتماعی نیز برای نقد و تشریح بهتر تبدیل به محلی برای خاکستر سازی شرکتها و به ویژه استارتاپها می باشد . حال بسیاری از آگهی های بی هدف دیوار صرفا نه با هدف کلاهبرداری بلکه نابودسازی این شرکت پست شده است و سیستم ناکارآمد این شرکت به نوعی باعث خود تخریبی آنها شده است .
ایمان مشعلچیان مدیر روابط عمومی دیوار می گوید که این مجموعه شرایط پلیس را درک میکند؛ اما با استدلال اخیر پلیس مبنی بر اینکه «خودشان هم باید امنیت پلتفرم خود را برقرار کنند» موافق نیست. رئیس پلیس فتای تهران به تازگی اعلام کرده بود که سایت دیوار یک شرکت انتفاعی است که در حال نفع بردن از مبادلات در این سرویس است بنابراین خودشان هم باید امنیت پلتفرم خود را برقرار کنند.»
ریشه فرهنگی این موضوع در وضعیت آشفته اقتصادی این روزها بسیار بولدتر از سایر موازین می باشد و این موضوع چراغ قرمزی برای تخریب سایر شرکتها و استارتاپها نیز می باشد . اسنپ که بارها سیبل تخریب بسیاری از کاربران توئیتری بوده و هست با ساز وکارهای امنیتی خود توانسته است فضای مطمئن تری را برای کاربران خود فراهم کند اما دیوار صرفا به تعداد آگهی ها و میلیون ها آگهی دریافتی برای رکورد بیشتر خود می اندیشد .
از طرفی مدیران این شرکت معتقدند در چندسال اخیر این پلتفرم برای افزایش امنیت کاربران خود نیازمند همکاری پلیس بوده است و می گویند «از مهمترین اقدامات ما که از دو سال قبل در جریان است مراجعه به دولت و پلیس برای گرفتن ابزارهای نظارتی بوده که پیش از این در اختیار بخش خصوصی قرار نگرفته است. برای مثال سامانه مربوط به استعلام خودروهای سرقتی و تصادفی در اختیار نیروی انتظامی است و دیوار مدتها قبل برای در اختیار داشتن آن از پلیس درخواست همکاری کرده که متاسفانه پاسخ مثبتی دریافت نکرد.»