همکاری مشترک اوبر و استارباکس

تجربه همکاری استارتاپها به سالهای دوز باز می گردد و این تجربه حتی در ایران نیز وجود دارد . همکاری مشترک بسیاری از استارتاپها در دنیا سبب رشد کسب و کارها خواهد شد و تجربه بهتری را برای کاربران نیز فراهم می کند .

اوبر در این همکاری بزرگ در شهرهای سان‌فرانسیسکو، بوستون، شیکاگو، لس‌آنجلس، نیویورک و واشنگتن در اختیار مشتریان استارباکس خواهد بود و تمامی 3500 شعبه آن را پشتیبانی خواهد کرد .

شهروندان آمریکایی می‌توانند ۹۵ درصد محصولات موجود در منوی استارباکس را از طریق اپلیکیشن اوبر ایتز و در زیرمنوی خدمات جدید سفارش دهند. استارباکس همچنین اعلام کرده است سفارش مشتریان در مدت زمان حداکثر ۳۰ دقیقه تحویل داده خواهد شد و برای گرم نگه داشتن آن‌ها در این مدت از بسته‌بندی جدید و مناسبی استفاده خواهد کرد. هزینه‌ی پایه برای حمل سفارش‌ها ۲.۴۹ دلار برای رزرو است که به قیمت قهوه، غذا و هزینه‌ی پیک اضافه خواهد شد.

استارباکس ۲۹ هزار شعبه در سراسر جهان دارد و اوبر نیز غذا و نوشیدنی ۲۰۰ هزار رستوران را به مشتریان در ۳۶ کشور تحویل می‌دهد. قرارداد جدید به این معنا است که یکی از پررشدترین خدمات تحویل غذای آمریکا و یکی از بزرگ‌ترین فروشگاه‌های زنجیره‌ای دنیا با یکدیگر همکاری خواهند کرد.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/irstartup/public_html/wp-content/themes/newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

ترک پاسخ