مروری بر بزرگترین سرمایه گذاریهای استارتاپی سال 2018

Epic Games: $1.25 billion

یکی دیگر از بازی های کمپانی بزرگ Epic Games به نام Fortnite می باشد که بصورت آنلاین این بازی انجام میشود. این بازی که در سبک co-op و survival game طراحی شده است که در حدودا برای اکثر پلت فرم های گیمینگ نسخه آنلاین بازی عرضه شده است و شما میتوانید بوسیله یکی از دیوایس های Windows OS , Mac Os , Xbox One و PlayStation4 این بازی زیبا را تجربه کنید.

در این بازی داستانی و خیالی بطور اتفاقی ۹۸ درصد مردمان زمین ناپدید میشوند و شما با توجه به در دست داشتن فرماندهی ارتشی میبایست تلاش کنید تا بازماندگان و مواد مورد نیاز برای زندگی را پیدا کنید. همچنین بعد از ناپدید شدن جمعیت زمین زامبی هایی پدیدار شده اند که به بازماندگان و ارتش شما برای نابودی ۱۰۰ درصد انسان ها حمله می کنند. علاوه بر دفاع در برابر زامبی ها و پیدا کردن بازماندگان شما باید راهی برای برگرداندن جمعیت قبلی زمین پیدا کنید و آنها را نجات دهید تا زمین به حالت امن و عادی خود برگردد.

این شرکت در چندین دور جذب سرمایه به مبلغ 1.25 میلیارد دلار رسید .

Uber: $1.2 billion

اوبر با مدیریت دارا خسروشاهی ایرانی جذب سرمایه 1.2 میلیاردی را توسط سافت بانک آمریکا بدست آورده است . اما خبر مهمتر این تاکسی اینترنتی و در واقع هلدینگ بزرگ آمریکایی عرصه سهامی عمومی این شرکت در اوایل سال 2019 خواهد بود .

Juul Labs: $1.2 billion

جول استاندارترین سیگار الکترونیکی دنیا بر مبنای قوانین و استانداردهای دولت آمریکا و اروپاست . در واقع در حال حاضر ثروتمندترین شرکت تولید کننده ها ویپ در دنیا هم می باشد که بیشترین جذب سرمایه را در سال 2018 داشته است . در حال حاضر این شرکت 1.2 میلیارد دلار جذب سرمایه داشته است .

Magic Leap: $963M

 

Magic Leap استارتاپی در زمینه‌ی واقعیت افزوده است که قصد دارد با هدست مجیک لیپ وان، اهدافی بلندپروازانه را دنبال کند.

افراد مختلف، دیدگاه‌های متفاوتی نسبت به مجیک لیپ دارند. این شرکت از دید بعضی‌ها، استارتاپی انقلابی در زمینه‌ی فناوری واقعیت افزوده است و می‌تواند آنچه را که ما به‌عنوان سرگرمی می‌شناسیم، با تغییراتی اساسی رو‌به‌رو کند و از دید برخی دیگر، شرکتی با رویاهای واهی است که پا در مسیری اشتباه گذاشته و آینده‌ی روشنی ندارد.

این استارتاپ هم امسال موفق به جذب سرمایه 963 میلیون دلاری شده است و باید دید در سال 2019 موفق به تولید نهایی محصولات خواهد شد یا به سرنوشت شکست دچار خواهد شد .

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/irstartup/public_html/wp-content/themes/newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

ترک پاسخ