سه درس از زبان کارآفرینان مهاجر برای موفقیت

بیش از 27 درصد کارآفرینان آمریکا مهاجر هستند. البته مهاجرانی که جنسی از موفقیت تمام عیار دارند . پژمان نوزاد ، شروین پیشه ور ، خانواده عمیدی و صدها ایرانی موفق دیگر جزوی از این کارآفرینان می باشند که صرفا یک کارآفرین معمولی نبوده و در واقع تاثیر بسزایی در اقتصاد این قاره و کشور داشته اند .

واضح است که همه‌ مهاجران و غیرمهاجران مانند هم نیستند و تفاوت‌های شگرف و زیادی بین افراد وجود دارد. به نظر می‌رسد بسیاری از فاکتورهایی که باعث موفقیت مهاجران در رشد کسب و کارها شده‌ است، می‌‌تواند معیارهایی برای استخدام افراد در دیگر شرکت‌ها باشد تا به کسب و کارهای آنان کمک کنند.موفق شدن در محیط کاری امروز نیازمند داشتن یک ذهنیت خواهان رشد است. شخصی که دارای یک ذهنیت خواهان رشد است باور دارد که توانایی‌‌های وی راکد نیستند. این افراد به این باور رسیده‌اند که با سخت‌کوشی، ارائه استراتژی‌های مناسب و کمک گرفتن از دیگران، می‌‌توانند پیشرفت بیشتری داشته باشند. این‌گونه افراد بیشتر از افرادی که دارای ذهنیتی راکد هستند، موفق‌اند.

مفهومی که می‌‌تواند ارتباط نزدیکی با عبارت «ذهنیت خواهان رشد» داشته باشد، «ذهنیت مهاجر» است. کسانی که در راه جست و جوی زندگی بهتر هستند و مایلند که در زندگی خود تغییراتی بنیادی داده و دوباره شروع کنند، افرادی مصمم‌ هستند که تغییرات را خود ایجاد می‌کنند. مهاجرت کردن به یک کشور دیگر نیازمند اعتماد به نفس بالا در توانایی‌ شخص برای تغییر کردن و همچنین نیازمند داشتن تحمل زیاد در مواقع بلاتکلیفی است. از همه مهم‌تر اینکه این افراد به توانایی خود در درک و تشخیص چگونگی انجام کارها باور دارند و همچنین زمانی که به آنجا رسیدند خود را با شرایط وفق می‌‌دهند. نترسیدن از چالش‌‌های پیش‌رو، چالش‌های جدید و حتی به‌صورت داوطلبانه به سمت آنها رفتن در دوام آوردن کسب و کار در بلندمدت بسیار مهم است. شرکت‌‌هایی که به‌صورت مداوم نوآوری و خلاقیت به خرج ندهند و خود را با پیشرفت تکنولوژی و تغییرات جامعه وفق ندهند، نهایتا محصولات یا خدمات آنها بی‌اعتبار شده و تقاضا برای آن کم می‌شود و به همین صورت رقبا جای آنها را می‌گیرند. برای رشد کردن نیاز است که رویکردهای کاری به‌صورت الزامی (نه سلیقه‌ای) تغییر یابند. مهاجران که در زمینه‌ تغییر کارآزموده و پیشرو هستند، به نظر می‌‌رسد که به رقابتی بودن و رونق داشتن کسب و کار کمک شایانی کرده باشند.

در ادامه این مقاله از ایران استارتاپ که جدیدترین مقاله از مجله Entrepreneur در دسامبر 218 می باشد  به بررسی نظرات برخی از این کارآفرینان خواهیم پرداخت .

  • مشکلات را در سطح عمیق تر ببینید و درک کنید

ایجاد ایده های جدید، شناخت مشکلات قبلا ناشناخته و غلبه بر چالش ها با استفاده از راه حل های منحصر به فرد، نیاز به خلاقیت برای دیدن و درک مشکلات در سطح عمیق تر دارد .

تحصیل در خارج از کشور و یک دانشگاه جدید درک عمیق تری نسبت به یک دانشجوی محلی به شما عطا می کند .  Nishu Thukral به عنوان یک جوان از کویت به ایالات متحده مهاجرت کرد و امروز به عنوان مدیر عامل Pangea Money Transfer کار می کند. او از ابتدا ناامیدی هایی را که مهاجران هنگام ارسال پول به خانه تجربه می کنند را درک نمود و بلافاصله راه حلی برای آن اندیشید تا نه تنها مشکلات خود بلکه مشکلات دیگران را حل نماید .

  • ایجاد اشتیاق برای دانش

 

عدنان محمود، مدیرعامل و بنیانگذار LiveStories به این مفهوم رسید که کسب دانش و اشتیاق برای یادگیری مهمترین رمز موفقیت برای مهاجران است . سرزمین رویاها یعنی آمریکا می تواند با کسب دانش شما را به سر منزل مقصود برساند . قطعا مدرک دانشگاهی کمک بزرگی در این مسیر است .

جیدودو کریشنا مودی، فیلسوف هندی، میگوید : “تمام عمر، از لحظه ای که متولد میشوید تا لحظه ای که میمیرید فرآیند یادگیری ادامه دارد .

 

  • یک سیستم پشتیبانی داشته باشید و از آن استفاده کنید

این ایده که هیچ کس به تنهایی موفق نمی شود در مورد کارآفرینان مهاجر به شدت صدق می کند . خانواده ، دوستان ، جامعه و همکاران کمک بزرگی در این مسیر برای شما هستند ..

مارتیننکو می گوید: پیدا کردن همسر مشترک می تواند به عنوان یک حامی و پشتیبان در مهاجرت و کارآفرینی همراه شما باشد .


Warning: A non-numeric value encountered in /home/irstartup/public_html/wp-content/themes/newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

ترک پاسخ