در شرایط فعلی اقتصاد ایران و از طرفی مواجه با شرایط معلق دریافت ویزا از سفارتها که معمولا با 90% تقاضاها طی بازه زمانی فصل پاییز یعنی از اول مهر ماه 97 موافقت نکرده اند و به دلیل شرایط اقتصادی و سیاسی فعلی ایران سفارت ها از صدور ویزا تا حد مقدور خودداری کرده اند . اما در حال حاضر بسیاری از کشورهای دنیا فارغ از هر شرایط و بحرانی ویزاهای استارتاپی را به افرادی از سراسر دنیا حتی کشورهای تحریم شده صادر می کنند . برای مثال برنامه استارتاپ شیلی از اهدای وام و تقبل تمامی هزینه های یک شخص برای مهاجرت و دریافت ویزای استارتاپی از برنامه هایی می باشد که این دولت این کشور برای پذیرش مهاجران به کار برده است . دولت آمریکای لاتین شیلی تاکنون نزدیک به 50 میلیون دلار برای این برنامه مهاجرتی و اهدای وام های بلاعوض هزینه کرده است تا فضای استارتاپی و تکنولوژی کشور خود را گسترش دهد . از طرفی این کشور انواع خدمات سرمایه گذاریهای آتی را برای استارتاپهای موفق گارانتی می نماید . به غیر از شیلی بسیاری دیگر از کشورهای اروپایی مهاجرت به روشهای استارتاپی را با کمترین هزینه ممکن در برنامه کاری خود قرارداده و بدون هیچ محدودیتی نسبت به کشورهایی همچون ایران اقدام به پذیرش می کنند .
این فرصتی بی نظیر و بکر برای کسانی است که قصد جدی دارند تا از یکی از سخت ترین روش ها ولی مطمئن ترین آن ها اقدام به مهاجرت به کشورهای پیشرو برای راه اندازی کسب و کارشان اقدام کنند. اخیرا اکثر کشورها به جمع کشورهایی که ویزای مهاجرت استارتاپی و کارآفرینی به نخبگان کسب و کار و سرمایه گذاران اعطا میکنند پیوسته اند. کانادا را می توان یکی از حرفه ای ترین و مصمم ترین آن ها در این روش دانست. کشوری که رویاهای بزرگی در سر می پروراند و جهت تحقق آن ها به ایده ها، مهارتها و سرمایه های مهاجرینش دل بسته است. کانادا از سال 2013 ویزایی مهاجرت استارتاپی اش را تحت عنوان Canada startup visa program به صورت آزمایشی رو نمایی کرد و چند ماه اخیر نیز آن را با اصلاحاتی به صورت یک برنامه ی قطعی درآورد و با تغییراتی مثل اعطای اقامت دائم از بدو ورود به کارآفرینان به مرحله اجرا برد. طبق آخرین اخبار نیز هلند با تقلید از کشورهای دیگر چنین روشی را به سایر روش های اعطای مهاجرتی اش افزوده است.
برای آشنایی بیشتر با سایر کشورهایی که این سرویس را برای مهاجران در نظر گرفته اند می بایست در ابتدا کشور مقصد مورد نظر را انتخاب و با جستجو در سایت سفارت آن کشور و یا جستجو در برنامه های استارتاپی آن کشور نسبت به ثبت این نوع درخواست اقدام نمایید .