Atolla یک استارتاپ یا در واقع یک آزمایشگاه مراقبت از پوست می باشد . این استارتاپ که یک کمپین موفق هم در وب سایت معروف کیک استارتر دارد در حال جمع آوری سرمایه است. تلاش استارتاپهای دنیا در دسته بندی های جدیدی همچون کشاورزی یا حوزه های بهداشتی و آرایشی یک دستاورد مهم است . برای مثال استارتاپ خاص olho do dono که طی روزهای گذشته در ایران استارتاپ معرفی شد نمونه بارز یک ایده موفق است . این استارتاپ از تکنولوژیهای یادگیری عمیق و یادگیری ماشینی برای مراقبت از پوست شما به میدان آمده است . البته در ایران هم برخی استارتاپها همچون دیجیکالا مدعی استفاده از یادگیری ماشینی هستند اما به راستی حتی ذره ای خلاقیت و تکنولوژی در این یونیکورن ورشکسته و شکست خورده مشاهده نمی شود .
ایده Atolla بر اساس متد اشتراک ماهانه می باشد . در واقع کاربر به صورت ماهانه پوست خود را آزمایش تا نتایج بدست آمده را بر اساس تجربه های این استارتاپ و یا همچنین تغییرات فصلی مشاهده نماید . بسته کیتی که این وب سایت به شما ارائه می دهد این امکان را برای شما فراهم می نماید تا چربی ، رطوبت و حتی PH پوست خود را آزمایش نمایید. در نهایت هر ماه یه بسته جدید با توجه به نتایج و تغییرات جدید پوستی خود دریافت خواهید کرد .
همچنین با توجه به تغییرات فصلی و اینکه برای مثال در زمستان و پاییز پوست شما خشک خواهد بود بسته پوستی رطوبتی را دریافت می نمایید . آزمایش نتایج با اپلیکیشن موبایل این استارتاپ بسیار ساده و در کمتر از ده دقیقه از زمان شما را خواهد گرفت .
هدف این استارتاپ این است که با توجه به کشور و قاره محل زندگی شما و نتایج مناطق جغرافیایی مختلف به محصولات مناسبی دست یابد که بتواند جامعه هدف آن منطقه خاص را تحت پوشش قرار داده و بتواند با توجه به مکان زندگی شما به صورت پیش بینی شده محصولاتی مناسب را ارائه دهد . برای مثال کشور ایران که معمولا آب و هوای خشکی دارد می تواند از بسته خاص منطقه ایران استفاده کند . این استارتاپ در ماه فوریه یعنی بهمن 97 قصد بازگشایی اولیه در نیویورک و اغاز به کار آزمایشی استارتاپ خود را دارد .