معرفی استارتاپ پلتفرم تبلیغاتی ZypMedia

پلتفرم تبلیغاتی Zypmedia که به تازگی 5.6 میلیون دلار سرمایه جذب کرده است و مقر آن در سانفرانسیسکو می باشد با شعار شرمنده کردن تبلیغاتی سنتی غیر آنلاین فعالیت های خود را با این جذب سرمایه گسترده کرده است .

این پلتفرم تبلیغاتی که در هند و آمریکا بازار خود را در دسترس قرار داده است بر مبنای رشد تبلیغاتی بر اساس روشهای ارگانیک است و خود را با سایر پلتفرمهای تبلیغاتی متمایز کرده است . این استارتاپ بر مبنای یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی تبلیغات خود را انجام می دهد و از سال 2014 تا کنون مشغول فعالیت است . بنیانگذار این شرکت اعتقاد دارد متدهای تبلیغاتی طی 5 ساله آینده نیز دگرگون خواهد شد و ما در حال آماده سازی تیم خود برای آینده این بازار هستیم .


Warning: A non-numeric value encountered in /home/irstartup/public_html/wp-content/themes/newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

ترک پاسخ