آیا از کپی رایت استارتاپ خود محافظت می کنید ؟

کپی رایت یکی از چالشهای استارتاپی است که بازه زیادی از محصولات و خلاقیتها را در بر میگیرد و لازمه هر هنرمند و هر نویسنده یا حتی مالک یک استارتاپ است . در حال حاضر در ایران نیز این مسئله مهم مورد توجه مالکین استارتاپها نیز قرار گرفته است و حتی اگر ایده ای بین المللی نیز دارید می بایست نسبت به ثبت جهانی یا ثبت ایده خود در کشورهای مهمی مثل آمریکا اقدام نمایید . پروسه ثبت کپی رایت که توسط دولت فدرال آمریکا انجام میپذیرد هزینه ای در حدود 100 دلار در بردارد ولی میتواند تا مدت طولانی از هویت فعالیت و استارتاپ شما محافظت نماید .

حق انحصاری بهره‌برداری اساساً از لحظه‌‌ی تولید اثر به وجود می‌آید اما برای استفاد‌ه‌ی قانونی از آن باید در دفاتر قانونی ثبت شده باشد. قبل از ثبت حق امتیاز باید مطمئن شوید که خودتان حق تکثیر اثر دیگری را نقض نکرده‌اید. اگر از ترانه‌های یک موسیقی، یک تصویر یا گزیده‌ای از آثار دیگران بدون اجازه‌ی آن‌ها در کتاب خود استفاده کرده‌اید، به دلیل نقض قانون کپی‌رایت تحت تعقیب قرار خواهید گرفت.

در پاره‌ای موارد استفاده از نتیجه‌ی تحقیق، انتقاد یا اقتباس از دیگران در دسته‌بندی‌ استفاده‌ی منصافانه قرار می‌گیرد و نیازی به کسب اجازه ندارد. البته این اختیار بستگی به مقدار اطلاعات استفاده دارد که فقط قاضی، بر اساس قوانین کشور و محل تولید اثر، صلاحیت اظهار ‌نظر در این مورد را دارد. به‌هرحال بهتر است از قبل، رضایت مکتوب صاحب اثر را اخذ کرده باشید. در غیر این صورت بدون مشورت اشخاص آگاه به قوانین، بی‌گدار به آب نزنید.

 

این نکته را مد نظر داشته باشید که کپی رایت از ایده و خلاقیت شما محافظت نمی کند و تمامی این موارد می بایست در قالب یک متن یا طرح Drawing باشد .

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/irstartup/public_html/wp-content/themes/newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

ترک پاسخ