مدیر عامل Airbnb اعلام نمود شاید سال آینده وارد بورس شویم

Airbnb با میلیاردها دلار در آمد و سرمایه در سال در آستانه ورود به بورس هست . مدیر عامل این شرکت Brian Chesky اعلام نمود سال آینده این اتفاق خواهد افتاد اما از طرفی ممکن هم هست هیچ وقت اتفاق نیفتد و ما در حال بررسی این موضوع بوده و هستیم . ما باید مطمئن باشیم که سود اصلی کمپانی در این موضوع حفظ خواهد شد .

 

وی اعلام نمود در حال حاضر دست و پنجه نرم کردن با مشکلات رگولاتوری و هتلها در نیویورک هستیم و این موضوع یکی از چالشهای اصلی ما است و باید آن را حل کنیم.

 

ما 1.5 میلیون رزرو در سال انجام میدهیم و دائما در حال بهبود کیفیت خود هستیم و رشدی ده برابری را تجربه نموده ایم . رویارویی با برخی مشکلات باعث شده است تا خدمات خود را موشکافانه بررسی نماییم و مالکانی که خانه های خود را اجاره می دهند را دقیقتر بررسی نماییم تا کاربران مشکلی نداشته باشند .

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/irstartup/public_html/wp-content/themes/newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

ترک پاسخ