بررسی استارتاپهای غذای کودک در دنیای استارتاپهای غذا

گروهی از استارت‌آپ‌های جدید سعی دارند با استفاده از فناوری‌های جدید، سرویس‌های تحویل و اشتراک، غذاهای مخلوط شده‌ای که والدین از هزاران سال پیش به کودکان خود داده‌اند را ارایه دهند.

جنیفر گارنر استارت‌آپ تحویل غذای کودک با اسم «وانس اپان ا تایم» را بصورت شراکتی بنیان‌گذاری کرد. استارت‌آپ دیگری با اسم «یامی» سرویس مشابهی را ارایه می‌دهد. شرکت «ریزد ریِیِل» از والدین می‌خواهد خود غذای کودکان را در ماشینی بخصوص مخلوط کنند (به نظر آشنا میاید، نه؟). چندین استارت‌آپ تحویل غذا سرویس ارایه غذای کودک را به فهرست سرویس‌های خود اضافه کرده‌اند، گرچه شرکت‌های بزرگ هنوز از این رسم پیروی نکرده‌اند.

کارآفرینان تهیه غذای کودک بی درنگ می‌گویند که در حال تحول صنعتی با ارزش ۵۵ میلیارد دلار هستند. ولی چرا اینقدر مطمئن هستند که این تصمیم موفقیت‌آمیز خواهد بود؟ والدین نسل هزاره.

لیزا بارنت، هم‌بنیانگذار استارت‌آپ غذای کودک با عنوان «لیتل اسپون» می‌گوید «اکثر والدین جدید اکنون هزاره‌ای (نسل هزاره جدید) هستند. هزاره‌ای‌ها رفتارها و نیازهای متفاوتی دارند که نسل‌های پیشین والدین جدید نداشتند. این تحول اکنون در حال شتاب گرفتن است زیرا هزاره‌ای‌های بیشتر و بیشتری دارای فرزند می‌شوند».

احتمال اینکه والدین هزاره‌ای هر دو درآمد داشته باشند و اهمیت بیشتری به مواد تشکیل دهنده غذای خود بدهند بیشتر است، و برای امتحان کردن سرویس‌های جدیدی که در انجام وظایف آزاردهنده روزمره به آنها کمک می‌کنند رغبت بیشتری دارند. این مسائل از جمله مواردی هستند که برند‌های سنتی تهیه غذای کودک مانند «گِربِر» سخت می‌کوشند حل‌وفصل کنند.

شرکت «لیتل اسپون» که در ماه آوریل آغاز به کار کرد، اولین استارت‌‌آپ تهیه غذای کودک است که از تحویل غذا درب منزل پا را فراتر گذاشته است. این استارت‌آپ سرویس جدید «بلوپرینت» را پیشنهاد می‌دهد که از والدین می‌خواهد اطلاعات سلامتی کودکان‌شان را ارایه دهند و بر اساس این اطلاعات برنامه غذایی شخصی‌سازی شده‌ای را برای آنها طراحی می‌کند.

پس از اینکه کودک متولد شد، والدین اطلاعاتی شامل قد و وزن زمان تولد، تولد بصورت طبیعی یا با عمل سزارین، اندازه دور سر، حساسیت به غذاها، غذاهایی که تا کنون خورده‌اند، سطح اشتها، مصرف آنتی‌بیوتیک، مصرف شیر مادر یا شیرخشک را به لیتل اسپون می‌دهند.

تمامی وعده‌های غذایی لیتل اسپون که با توجه به این عوامل تهیه شده‌اند ارگانیک هستند، و شامل مخلوط‌هایی از جمله «چغندر، ارده، نخود، سیب، برنج قهوه‌ای، هل» و «نخود فرنگی، هویج، سیب، شوید، روغن نارگیل» می‌شوند.

تمامی این شرایط موجب می‌شوند فرایند غذا دادن به بچه بصورت باورنکردنی پیچیده به نظر برسند، و لیتل اسپون سعی دارد نوع بخصوصی از والدین را جذب کند. به گفته بارنت، برخی از والدینی که از لیتل اسپون استفاده می‌کنند با تغییر غذای کودکانشان از شیر مادر یا شیر خشک به غذاهای مخلوط شده یا یکدست سراسیمه می‌شوند و می‌خواهند اطمینان حاصل کنند که ترکیب درستی از مواد مغذی را به کودکان خود می‌دهند.

برنامه غذایی با غذاهای ساده، و تشکیل شده از یک ماده غذایی آغاز می‌شود و سپس به مخلوط‌های تشکیل شده از چندین ماده غذایی، ادویه‌ها و غذاهای ساختاربندی شده مانند برنج و کوینولا تغییر می‌یابد.

در مرحله بعدی، لیتل اسپون ــ و رقبای آن ــ می‌توانند به سراغ غذاهای انگشتی (فینگرفود) و غذا دادن به بچه‌های بزرگتر از ۱۸ ماه بروند.

بارنت عنوان می‌کند؛ «اگر به تمامی غذاهای مخصوص کودکی که بصورت آماده وجود دارند نگاهی بیاندازید، متوجه خواهید شد بیشتر از عمر کودکی که آنها را می‌خورد در آنجا قرار داده شده‌اند».

 

منبع : Mashable


Warning: A non-numeric value encountered in /home/irstartup/public_html/wp-content/themes/newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

ترک پاسخ