پس از رقابت در رویداد جهانی Hyperloop ، ViceHyper به بررسی پیش نمایشی از حمل و نقل در سال 2017 پرداخته است

Tesla و SpaceX ممکن است مهم ترین رویداد ها باشند ، اما hyperloop هم یکی دیگر از اختراعات الون موسک است که ممکن است دنیا را تغییر دهد و زندگی جدیدی را به وجود آورد.

این اختراع ، هواپیما ، قطار و اتومبیل را پشت سر خواهد گذاشت ، Hyperloop یک مفهوم جدیدی از حمل و نقل پر سرعت است . این مفهوم شامل کپسول های تحت فشار یا پوسته هایی هستند که در داخل یک شبکه بالایی از لوله هایی که دارای خلا نسبی هستند قرار می گیرد و می تواند با سرعتی در حدود 1200 کیلو متر در ساعت مسافتی را طی کند که این سرعت معادل با سرعت صورت است.

ایده کلی چنین حمل و نقلی به چند دهه گذشته بر می گردد ، اما سال 2012 بود که ماسک به طور جدی پیشنهاد این ایده را داد و شروع به کار بر روی آن با مهندسین از Tesla و Space X کرد . نتیجه طراحی سپس منتشر شده است و به شکل منبع باز است ، و از سایر نوآوران دیگر نیز برای به واقعیت پیوستن hyperloop دعوت به عمل آمده بود.

در حالیکه تعدادی از شرکت هایی که دارای بودجه خوبی هستند در این فضا با یکدیگر ادغام شده اند ، موسک همواره مشتاق به دیدن سازندگان جوانی است که با این چالش روبرو شوند و hyperloop را به واقعیت تبدیل کنند ، و در سال 2012 Space X اعلام کرده است که یک ریل چند مایلی برای تست نمونه اولیه از این محصول در رقابت های جهانی در ژانویه 2017 را ایجاد خواهد کرد. در بین این تیم هایی که در مبلورن شرکت می کنند خود صاحب آن یعنی ViceHyper است ، یک تیم چند رشته ای شامل 25 دانش آموز که به موسسه فناوری سلطنتی ملبورن RMIT می آید.

با بیش از 1300 تیم که برای ورود به این رویداد اعلام آمادگی کنند، Vicehyper تنها یکی از این 30 تیم است – و تنها یک تیم از نیم کره جنوبی – برای ورود به فینال در ماه ژانویه پذیرفته شده است.

در حالیکه اکثر دانشجویان ترجیح می دهند که وقت خودشان را با پرسه زدن بین طبقات یا در بوفه دانشگاه بگذارنند ، زک مک کللند موسس و مدیر پرژوه Vichyper می گوید تیم وی پرشور بر روی چیزی که امکان دارد به طور کامل صنعت حمل و نقل را متحول کند کار کرده است.

وی می گوید:”این رقابت نوآورانه فرصتی است که ایده های دانشجو های جوان و تحصیل کرده با یکدیگر همکاری کند و یک جنبه بسیار مهم برای تیم VicHyper می باشد . وی می خواهد به عنوان پیشرو فناوری در استرالیا باشد و کاری را انجام دهد که پیش از این هیچکسی انجام نداده است”.

ایده ورود یک تیم به رقابت Spacex زمانی مطرح شده است که موسس Ocalaghan  در زمینه مفهوم Hyperloop با موسک آشنا شده است . پس از تحقیق بیشتر، وی متوجه این رقابت ها شده است ، و بدون وجود هیچ گونه مانعی ، وی به فکر شرکت در MCClelland افتاده است.

MCClelland توضیح می دهد که “من مقداری در مورد پروژه نا مطمئن بودم وقتی که 4 ساعت از NSW تا ملبورن در ماشین رانندگی می کردم ، من یک نیاز بزرگ برای این حالت از انتقال سریع برای آینده و از اینجا می دیدم ، رشد ما با یک تیم کوچکی از مهندسینی که علاقه مند به رقابت بودند آغاز شده بود”.

با توجه به کاری که تیم در حال حاضر بر روی این فناوری انقلابی انجام می دهد ، چالش هایی اخیری که وجود داشته است اکنون قابل درک است .

MCClelland  می گوید”ما در حال طراحی اجزایی هستیم که پیش از این هیچگاه کسی در این دنیا آنها را ندیده است ، پس سطح دشواری طراحی این اجزا بسیار بالا است اما برای ما خیلی هیجان انگیز است که قادر هستیم با این چالش روبرو شویم”.

در طی سفر آنها McClellandو O’Callaghan و سایر اعضای تیم VicHyper به وسیله RMIT و جامعه فناوری و استارت آپ در ملبورن پشتیبانی شده اند .

اشتیاق به یادگیری و به اشتراک گذاری داستان آنها در رویداد بزرگی برای در ماه ژانویه است ، تیم  VicHyper موضوع اصلی همایش Tech Day  در Pause سال 2017 خواهند بود ، یک رویدادی که به گروه ها کمک کند تا ارتباطات کلیدی را ایجاد کند و پشتیبانانی را برای خود فراهم سازند.

McClelland می گوید:”ما از ابتدا از سوی جامعه Pause پشتیبانی شده ایم ، ما می دانیم که آنها آینده استرالیا را در پروژه ما می بینند و ما فکر می کنیم که آموزش فناوری به مردم بسیار مهم است”.

“ما حمایت عالی ای به طور مستقیم به دلیل حضور در Pause 2016 دریافت کردیم، و ما می دانیم که این پلتفرم یک مکان عالی برای نشان دادن کارهایی است که تا به حال انجام داده ایم. حمایت هایی که در Pause به وقوع می پیوندد بسیار مناسب با Vicehyper است .”

در حالیکه یک سناریوی کامل برای VicHyper این است که جایزه رویداد کالیفرنیا با جایزه تماشاچی های Pause 2017 را به دست آورند ، اما فارق از نتیجه ، تیم مشتاق است تا چشم انداز خودش را برای آینده hyperloop و پتانسیل آن برای رشد اقتصاد استرالیا به وسیله اجازه دادن به حمل و نقل های سریع هم برای بار و هم برای انسان ها را نمایش دهد.

از آنجایی که دانشگاه ها استراتژی های مختلفی را برای مشارکت خانم ها در درجات (دانش ، فناوری ، مهندسی و ریاضیات)STEM مطرح می کنند ، تیم ما نیز مشتاقل است که به ترویج اهمیت تنوع در STEM بپردازد . وی می گوید تیم ما نیز به طور فعالانه به دنبال افزایش تعداد خانم ها در تیم خودش است تا بدین وسیله به موفقیت این موضوع کمکی کرده باشد.

همچنین تیم دارای درس های کلیدی برای به اشتراک گذاری با دیگر نوآوران و سازندگان است . آنها هنوز ممکن است دانش آموز باشند و هدف فعلی آنها برنده شدن در یک رقابت است ، اما MCCleland باور دارد که تیم وی با چالش هایی که تا به حال برای هیچ کدام از استارت آپ ها آشنا نبوده است روبرو شده اند ، به خصوص در زمینه حمایت و بودجه لازم برای اینکه این پروژه را عملی کنند.

مهم نیست که نتیجه VicHyper در ژانویه چه باشد ، تیم VicHyper در مورد آنچه که در آینده پیش می آید بسیار هیجان زده است.

MCCleland می گوید “ما به شدت دارای شور و اشتیاق برای ایجاد تفاوت در آینده هستیم و به همین دلیل است که ما برای تغییرات بسیار هیجان زده هستیم”.

“ما امیدوار هستیم که بتواینم به استرالیا نشان دهیم که ما ذهن هایی جوان ، پرشور و وفاداری هستیم که آماده ایم به استرالیا کمک کنیم که پیشرو در زمینه فناوری و نوآوری باشد”.

Pause 2017 در میدان فدراسیون در فوریه 2017 از 8 ام الی 10 ام برگزار می شود.

 

منبع : Startup Daily

 

 

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/irstartup/public_html/wp-content/themes/newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

ترک پاسخ