پالمر لوکی بدترین است ولی بازتاب سیلیکون ولی نیست

در بهترین عقیده موروثی سیلیکون ولی، پالمر لوکی مخترع Oculus با حمایت مالی از چرخش های ضد هیلاری کلینتون، به دنبال ایجاد نوسان در انتخابات ریاست جمهوری است. شب گذسته دیلی بیست گزارش داد که غول واقعیت مجازی در گروه آمریکای چالاک سرمایه گذاری کرده، گروهی که متعهد شده تا در برابر پست های بی ارزش و الگوهای رفتاری با کلینتون مبارزه کند. عکس العمل سیاسی این مسئله بسیار سریع بود. توسعه دهندگان Oculus را تهدید به ترک کردند. جدا از نزدیکی مقامات با یکی از بنیان گذاران مشهور، بیشتر انزجار آن ها از خود جامعه تکنولوژی برگرفته شده است.

wired-august2016contributorsx2-1

اما با وجود شهرت تکنولوژی لوکی، این واکنش ضد لوکی تعجب برانگیز نبود. شاید اعتبار ولی به خاطر طرفداری از آزادی تکنولوژی باشد، اما اطلاعات مالی مبارزات انتخاباتی اخیر کارمندان شرکت های تکنولوژی را نشان می دهد که یک بار دیگر جزء سرمایه گذاران اولیه کمپین انتخاباتی هیلاری کلینتون بوده اند. در حقیقت کارفرمایانی که کارگرانشان بیشترین همکاری را با کلینتون دارند، تصویری از قدرت فناوری قرن 21، دولت و آموزش و پرورش هستند. همکاری های ترامپ در تضاد کامل با حمایت هایی که از کلینتون می شود، از سوی سازمان های کوچک تر و به میزان کمتر می باشد. از این رو، واضح است که کلینتون کاندیدای پابرجای امروز است.

 

clintonemployers-august2016x2-1

کارمندان گوگل در ماه جولای نسبت به کارمندان سایر شرکت ها، پول بیشتری به کلینتون اهدا کردند و این روند در ماه آگوست، یعنی زمانی که Googler کمتر از 100 هزار دلار برای وزیر سابق دولت فرستاد هم ادامه پیدا کرد. از ماه می تاکنون کلینتون 379 هزار دلار از کارکنان گوگل دریافت کرده است. سایر شرکت های تکنولوژی که در میان منابع برتر کمک های مالی به کلینتون قرار دارند شامل، مایکروسافت، IBM، اپل، فیسبوک و آمازون می باشند. به طور کلی این نامزد دموکرات در ماه آگوست 14 درصد دریافتی ماه9 جولای خود، یعنی 26.9 میلیون دلار دریافت کرده است.

در عین حال، ترامپ 7 درصد کمتر از ماه جولای، یعنی 18.3 میلیون دلار کمک های مالی دریافت کرده است. به هبچ وجه شرکت های تکنولوژی یا هر شرکت بزرگ دیگری را بین کارفرمایان برتری که به ترامپ کمک مالی می کنند نمی بینید. شرکت هایی که کارمندانش بیشترین کمک های نقدی را در ماه آگوست به ترامپ داشته اند شامل  JJ White، شرکت ساختمانی mid-Atlantic و Patsy C. Symons که پیست مسابقه فلوریدا است، می باشند. کارگران هر دو شرکت 8.100 دلار به کمک های مالی ترامپ افزودند. در مقابل، 71 شرکت هستند که کارگرانش بیش از 8.100 دلار به کلینتون می دهند.

به نظر می رسد اختلاف عمیق بین اهدا کنندگان، منعکس کننده خلاء آموزشی بین حمایت کنندگان کمپین ها باشد. نظر سنجی ها نشان دهنده این است که سفید پوستان تحصیل کرده غیر کالجی هسته اصلی پایگاه ترامپ را تشکیل می دهند، در حالی که کلینتون آماده است تا اولین دموکراتی باشد که رأی سفید پوستان تحصیل کرده کالج در شش دهه را به نفع خود ببرد. علاوه بر سیلیکون ولی، کارکنان دانشگاه ها و دولت فدرال هم همکاران بزرگ دموکرات ها هستند. نیمی از هشت کالج  Ivy League در فهرست 25 اهدا کننده برتر کلینتون هستند که دانشگاه هاروارد رتبه 2 و دانشگاه استنفورد (البته ما خود می دانیم که این دانشگاه جزء Ivy League محسوب نمی شود) رتبه 8 را دارند.

trumpemployers-august2016x2-1

آن دسته از دشمنان کلینتون که احساس می کنند رسوایی ایمیل وزیر سابق به اندازه کافی مورد بررسی قرار نگرفته، احتمالاً از این خوراک لذت خواهند برد: کارگران در وزارت دادگستری در ماه آگوست در مقایسه با 250 دلاری که برای ترامپ فرستادند، 24.450 دلار به کلینتون دادند. سایر کارمندان دولت برای کار کمپین کلینتون در وزارت خارجه، خزانه داری و وزارت دفاع و همچنین نیروی هوایی، مبالغ نقدی فرستادند.

کمپین کلینتون امروز لیستی از تکنولوژی های برجسته تری که اعلام حمایت از این کاندیدا را کرده اند، منتشر کرد؛ این حامیان شامل مخترع TCP/IP (و Googler) Vint Cerf، سرمایه گذار استر دایسون، جفری کاتزنبرگ استاد دریم ورکز، سرمایه گذاری ریسک پذیر Vinod Khosla و مشارکت فکری Nathan Myhrvold می باشند. کمپین کلینتون پیش از این لیستی از حامیان که شامل مارک بنیوف مدیر عامل شرکت Salesforce، برایان چسکی مدیر عامل Airbnb، رید هستینگز مدیر عامل Netflix، پل جیکوبز رئیس اجرایی Qualcomm و اریک اشمیت رئیس اجرایی گوگل و آلفابت می باشند را منتشر کرده بود.

این پول ها کجا می روند؟

کاندیداها این پول ها را چگونه خرج می کنند؟ مطابق گفته کمیسیون انتخابات فدرال، این پول در درجه اول صرف تبلیغات می شود. کمپین ترامپ در ماه آگوست، 11.1 میلیون دلار صرف تبلیغات دیجیتال و 5.3 میلیون دلار صرف خرید سایر محصولات رسانه ای کرده است که شامل 300 هزار دلار برای توییتر و 9 هزار دلار برای فیسبوک می باشد. سومین هزینه بزرگ ترامپ مسافرت های هوایی او است که 3.8 میلیون دلار می باشد. کمپین او هم 238 هزار دلار صرف خدمات ارائه شده توسط سازمان هایی با نام ترامپ کرده است.

در مقابل آن، کلینتون از طریق یک آژانس رسانه ای به نام GMMB، 32.7 میلیون دلار صرف تبلیغات و 3.3 میلیون دلار را صرف پرداخت حقوق کرده است. کمپین او 2.1 میلیون دلار صرف مسافرت کرده است.

کارمندان Condé Nast که WIRED را منتشر می کنند، در ماه آگوست 2.958 دلار به کمپین هیلاری کلینتون اهدا کرده اند و با ترامپ، استین یا جانسون همکاری نداشته اند.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/irstartup/public_html/wp-content/themes/newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

ترک پاسخ