به عنوان یک مهاجر به سیاتل ، Tara Reed در حالی که مشغول تماشای دیوار در آپارتمان خود نشسته بود ایده علاقه مندی به هنر در ذهن وی خطور کرد . تارا می گوید که برای غذا ، موسیقی و فشن اپلیکیشن های پیشنهاد دهنده زیادی وجود دارد ولی در مورد هنر این قضیه وجود ندارد و همین موضوع باعث شد او اپلیکیشن Kollecto را راه اندازی کند .
در ابتدا فکر می کردم این یک ایده سرویس دهنده خدمات مانند چت ویدیویی با مشاوره هنری خواهد شد اما به این فکر کردم که مشتریانم به چه نحوی در مورد صحبت کردن درباره هنر راحتتر خواهند بود و اینکه چیزی از کدنویسی هم نمی دانستم .
در نهایت این ایده به TEDx راه پیدا کرد و فرصت سخنرانی برای تارا فراهم شد . وی در این سخنرانی برای سایر کارآفرین به این نکته تاکید داشت که نیازی نیست حتما یک برنامه نویس حرفه ای باشید و بهترین اپلیکیشن دنیا را بسازید کافی است شروع کنید و به سمت جلو حرکت کنید و ایده خود را پیاده سازی کنید . مهمترین مسئله قبل از یک برنامه کامل این هدف هست که مخاطب شما نیاز به برنامه شما دارد یا خیر .