معرفی استارتاپ ایرانی لیمانزا

 

لیمانزا پلتفرمی است آنلاین برای طراحان بااستعداد ایرانی تا در کنار فروش محصولات‌، فرصت معرفی‌شان به بازارهای محلی و جهانی مهیا شود و از سوی دیگر، درگاهی است برای ارائه‌ی پیشنهاد به کاربرانی که دنبال لباس و اکسسوری‌های دست‌ساز و منحصربفرد هستند.

سهیل خان محمدی ، یکی از موسسین این استارتاپ درباره شکل گیری لیمانزا میگوید:  لیمانزا  اولین پلتفرم معرفی و فروش محصولات طراحان لباس و اکسسوار ایرانی است . لیمانزا سعی دارد با خدماتی نظیر مصاحبه با هر طراح، استفاده از نظر طراح برای هر محصول و… فرصتی را برای طراحان فعال در حوزه مد ایران فراهم کند تا امکان معرفی آنها به مشتریان ایرانی و جهانی ایجاد شود. هدف لیمانزا کشف و حمایت از طراحان با استعداد در حوزه مد و فشن ایران است.

 

Limanza-team-resized

وی از مشکلات این حوزه گفته و دلیل ساخت این استارتاپ را اینگونه بیان میکند : بر اساس گزارشات رسمی بیش از 70 درصد بازار پوشاک ایرانی از سایر کشور ها قاچاق میشود. در حال حاضر بازار پوشاک ایران اشباع شده از برندهای نا معتبر و جنس های بی کیفیت. اما در ایران طراحانی هستند که اجناس با کیفیت و قابل رقابت با برند های خارجی عرضه میکنند.  اما کار کردن در این مارکت برای طراحان جوان بسیار سخت باشد زیرا امکان رقابت با برندهای حال حاضر بازار را ندارند و هیچ جایی را ندارند که بتوانند برند و محصولاتشان را به بازار محلی و جهانی معرفی کنند. بناربراین ما پلتفرم لیمانزا را برای حمایت ، ترویج و بازاریابی ازآثار طراحان ایرانی ساختیم.

 

سینا حمزه زاده دیگر موسس لیمانزا در ادامه اضافه میکند : لیمانزا در تمامی قدم ها در کنار طراحان خواهد بود و از طراحی لوگو برای برند طراح لباس تا روش های مارکتینگ ، عکاسی از محصولات  و اداره صفحات اجتماعی در کنار طراحان خواهد بود. در واقع لیمانزا سختی های راه اندازی و اداره یک برند فعال در حوزه مد و پوشاک را به حداقل میرساند. هدف ما معرفی برند طراح ایرانی به کاربر ایرانی وبین المللی است.

 

او  تفاوت اساسی لیمانزا با سایر رقبا  را چنین بر می شمرد:  ما چند رقیب داخلی و خارجی داریم اما ما مزیت های رقابتی خوبی در مقابل آنها داریم. ما بصورت انحصاری محصولات تولید شده توسط طراحان ایرانی را میفروشیم و هیچ محصول غیر ایرانی و بی ربط به حوزه فشن را نمیفروشیم ، تمامی محصولات بصورت دستی انتخاب شده و از نظر کیفی بررسی میشوند و در کنار این لیمانزا به عنوان یک استایلیست به مشتریان پیشنهاد های متنوع برای خرید محصولات بصورت ست میدهد.

 

سهیل در ادامه صحبت های همکارش را اینگونه ادامه میدهد : ما در کمتر از 2 ماه آغاز فعالیت توانسته ایم در لیمانزا بیش از 25 طراح و 400 محصول را اضافه کنیم ودر حال حاضر توانسته ایم فروشی بالاتر از پیش بینی هایمان داشته باشیم.

 

image1

او در پایان می گوید : بر اساس گزارشات در سال 2015 ، در ایران بیش از16000 دانشجو طراحی لباس و پارچه داشته ایم که 20 درصد این تعداد یعنی 3250 در حال حاضردر این حوزه فعال هستند و این عدد سالانه با رشد 20 درصدی مواجه است. امیدواریم با فعالیت قدرتمند لیمانزا بتوانیم فرصتی را محیا کنیم تا طراحان لباس و اکسسوری ایرانی بتوانند از طریق لیمانزا به بزرگترین آرزویشان یعنی داشتن برند خودشان در حوزه مد و فشن برسند.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/irstartup/public_html/wp-content/themes/newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

ترک پاسخ