دانلود و نقد نکات استارت آپی فیلم کارآموز The Intern

محصول آمریکا، 2015

کارگردان و نویسنده: نانسی میرز

بازیگران: رابرت دنیرو، آن هاثاوی، رنه روسو.

خلاصه‌ی فیلم: بن ویتاکر (رابرت دنیرو) معاون بازنشسته‌ی یک کارخانه‌ی کوچک تولید دفترچه تلفن است. او هفتاد سال دارد و با این وجود از ماندن در خانه و انجام کارهای روزمره خسته شده است. بن پس از دیدن یک آگهی از سوی یک شرکت خرید و فروش اینترنتی موفق در مورد کارآموزی برای افراد سالمند به آنجا می‌رود و در آزمون ورودی موفق می‌شود. پس از مدتی کار در این شرکت مورد وثوق و مشاوره‌ی کارمندان آنجا قرار می‌گیرد و نزد همه به محبوبیت می‌رسد. او که آدمی قدیمی و مقید به آداب معاشرت آن هم به شکلی کاملا سنتی است، کم‌کم به رییس این شرکت که دختر جوان و خوشفکری است به نام جولز آستین (آن هاثاوی) نزدیک می‌شود و به تدریج رابطه‌ای محبت‌آمیز بین آن دو برقرار می‌شود.

intern-movie

 نکات مهمی پیرامون این فیلم برای مدیران و CEO ها و موسسات استارت آپ نیز وجود دارد . درس اول این نکته می باشد که مرز زندگی شخصی و زندگی استارت آپی خود را از هم جدا کنید . بازیگر زن فیلم همزمان با تاسیس استارت آپ و موفقیت هان آن این مرز را نادیده میگیرد و هرچند در استارت آپ خود موفق و در حال پیشرفت هست اما زندگی شخصی خود را از دست می دهد . طلاق و از هم پاشیدگی زندگی شخصی قطعا در آینده حتی روی استارت آپ موفق نیز تاثیر بد خواهد داشت و بهترین سیاست حفظ مرزبندی میان آنها می باشد.

 

شعار فیلم سینمایی کارآموز The Intern ” تجربه ها هرگز کهنه نمی شوند ”  می باشد . درس دوم این فیلم تجربه می باشد . بازیگر زن فیلم آن هاثاوی بسیار جوان بوده و قطعا نیازمند تجارب فراوان هست . تجارب شخصی فردی مانند رابرت دونیرو که هرچند یک کارمند بازنشسته قدیمی هست اما کوله باری از تجربه دارد که درسهای مهمی برای مالکین استارت آپ های جوان می باشد. با کنار گذاشتن غرور می توانید درسهای فراوانی از افراد مسن تر و باتجربه دریافت نمایید .

درس بعدی این هست که هر اتفاقی افتاد به قلب خود گوش کنید و قلب شما نقشه راه صحیح را به شما نشان خواهد داد . استارت آپها در مسیر موفقیت یا شکست خود با جاده ای ناهموار و پرپیج و خم طرف هستند که مالکین استارت آپ و موسسان آن ضمن کسب تجربه ، مطالعه فراوان و تحقیق مارکت و هزاران تجربه دیگر می بایست در نهایت به قلب خود اعتماد کنند و در سر برخی دوراهی ها به خود اعتماد به نفس داشته باشند .

نکته بعدی دوری از شلوغ کاری و بهم ریختگی هست . در این فیلم با یک میز شلوغ و بهم ریخته در وسط شرکت روبرو هستیم که هرچند تاثیری در روند استارت آپ آنا ندارد اما ناخودآگاه احساس منفی به کارمندان استارت آپ منتقل می کند . این نماد در فیلم نشان دهنده این نکته ریز می باشد که گاهی می بایست در حین پیشرفت استارت آپ خود خانه تکانی نیز انجام دهیم و از پیچیدگی و شلوغی و بهم ریختگی دوری کنیم و تا پایان مسیر توسعه و پیشرفت همیشگی استارت آپ آن را مد نظر داشته باشیم.

در پایان بازیگر زن سریال آنا با مشکل کمبود خواب همیشگی روبروست . این نکته را به یاد داشته باشیم که همه ما در هر کجای دنیا یا ایران در نهایت انسان هستیم و ضمن برقراری رابطه موثر با کارمندان می بایست سلامتی روح و روان را در کنار سلامت جسم نیز داشته باشیم . برنامه ریزی دقیق و منظم و نکته سنج بودن می تواند مسیر پیشرفت استارت آپ را هموار کند و کمبود خواب و بیدار ماندن شبانه روزی برای هیچ مدیر استارت آپی حتی در بدو شروع کار نیز توصیه نمی شود.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/irstartup/public_html/wp-content/themes/newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

2 دیدگاه ها

  1. سلام و خدا قوت.

    من صاحب یه استارت آپ موفق هستم که از آموزش ها و مطالب شما استفاده کردم. بهتون تبریک میگم. از صمیم قلبم براتون آرزوی بهترین هارو دارم.

  2. بالام جان این همه تعریف کردی، حاا ما چطوری فیلم رو ببینیم؟
    لینک دانلودش کو ؟

ترک پاسخ