معرفی تیم ایرانی مدیریت پروژه Hyperloop

شروین پیشه ور ایرانی الاصل موفق ساکن آمریکا که سرمایه گذاری پروژه های بزرگ و موفقی در سیلیکون ولی را به عهده داشته است به تازگی در راس استارت آپ Hyperloop به عنوان بنیانگذار این پروژه خاص و پر سر و صدا قرار گرفته است . Irstartup.com قبلا در مقاله های دیگری به بررسی این پروژه پرداخته و در آینده نیز مقالات بیشتری منتشر خواهد کرد اما اینبار صرفا به بررسی سایر افراد ایرانی که در توسعه این پروژه فعالیت می کنند خواهیم پرداخت .

شروین پیشه ور دانش آموخته دانشگاه Berkeley که خود مدیریت شرکت سرمایه گذاری Sherpa Ventures را نیز بر عهده دارد سرمایه گذاریهای موفقی روی استارت آپهایی مانند دراپ باکس ، اوبر و Airbnb نیز داشته و در آخرین سرمایه گذاری شگفت انگیز خود مدیریت پروژه Hyperloop را نیز بر عهده گرفته است و این بار افشین پیشه ور برادر بزرگتر خود را به عنوان مدیریت امور حقوقی نیز در کنار خود داشته که وی خود صاحب شرکت حقوقی پیشه ور و محمدی در شهر Rockville آمریکا می باشد و خدمات حقوقی گسترده ای را نیز به ایالتهای مختلف آمریکا ارائه می دهد . در تیم 58 نفره Hyperloop ایرانی دیگر به نام نیما بهرامی نیز در سمت Vice president Transponic نیز مشغول به کار می باشد .

shervin-pishevar_1441924060016 afshin-pishevar_1441930914176 nima-bahrami_1441930975361

شخص سوم این تیم کاوه حسینی می باشد که در سمت آیروداینامیک مشغول به کار بوده و در ادامه به بررسی روزمه ایشان به نقل از اکانت Linkdin خواهیم پرداخت .

 

kaveh-hosseini_1441932530968

من یک متخصص آیرودینامیک هستم که در شرکت تکنولوژی هایپرلوپ کار می کنم. ما برای طراحی و آزمایش هایپرپاد، کمپرسور، سیستم شناور و سایر سیستم های فرعی مرتبط، هر دو آزمایش تونل باد و CFD را انجام می دهیم.

من قبل از پیوستن به هایپرلوپ، در مرکز علوم حرارتی اکسپاندنت یک مهندس ناظر بودم، جایی که تخصصم در زمینه مهندسی مکانیک و هوافضا را گرفتم. شبیه سازی عددی جریانات سیال و انتقال گرما، نیروی محرکه هوافضا، حوادث هوایی، جوانب فنی-تنظیمی وسایل هوایی بدون سرنشین (UAV)، موتورهای احتراق داخلی، بررسی منشأ و علت آتش سوزی، انفجار ساختمان های تجاری و مسکونی، از کار افتادن باتری و محصول مصرف کننده، سوختگی پوستی، عکاسی، فتوگرامتری، کمک در طراحی کامپیوتر (CAD) و مدل سازی سه بعدی از جمله وظایفی بوده اندکه داشته ام. با توجه سابقه 18 ساله و تجربیاتی که در دانشگاه و صنعت در زمینه دینامیک محاسباتی سیالات (CFD) داشته ام، همان طور که موسسه ملی استاندارد و FDS (شبیه ساز دینامیک آتش) از STAR-CCM+ و COMSOL برای شبیه سازی جریان آتش سوزی و عامل هدایت آن استفاده کردند، من هم از آن ها برای شبیه سازی های مولتی-فیزیکی استفاده کردم.

قبل از پیوستن به اکسپاندنت، در دانشگاه استنفورد، دستیار پژوهشی آزمایشگاه محاسباتی هوافضا بودم، جایی که تحقیقاتم را روی توسعه الگوریتم های پیشرفته برای سازمان شبیه سازی پیشرفته انرژی و پروژه محاسباتی قادرسازی شبیه سازی موازی فشرده متمرکز کردم. به عنوان بخشی از کار فارغ التحصیلی، در مقطع کارشناسی ارشد و در زمینه آنالیز عددی برای CFD، نیروی محرکه هواپیما و نیروی محرکه موشکی، استادیار بودم. همچنین من در پروژه موشکی هیبریدی هم دست داشته ام و برای یک موتور آزمایشی، یک کنترل کننده طراحی کردم. قبل از پیوستن به دانشگاه استنفورد هم در تولوز فرانسه روی پروژه های مختلف موتور چرخشی احتراق داخلی کار  کردم. مسئولیت های من عبارت بودند از: برنامه نویسی شبیه سازی موتور، طراحی مدل آزمایشگاهی اتاقک های احتراق، هدایت سرعت سنجی لیزر داپلر و عکاسی اینترفرومتری از شعله های آتش.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/irstartup/public_html/wp-content/themes/newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

ترک پاسخ